Go to content

Telttasaunapalvelu varauskodille

From 290,00 € / 2 h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Company id: 2959323-3 Merchant terms

Telttasaunapalvelu on tarkoitettu varattavaksi Repoveden kansallispuiston varauskotien yhteyteen (Karhulahti, Mustavuori, Määkijä ja Lojukoski). Varauskodan pihapiirissä voit saunoa oman retkiseurueesi kanssa vesien äärellä samalla erinomaisen hapekkaista ja kosteista löylyistä nauttien keskellä luonnon rauhaa sekä äänimailmaa.

Telttasaunasta

Telttasaunassa mahtuu saunomaan samanaikaisesti korkeintaan 6 - 8 henkilöä riippuen henkilöiden koosta. Sauna toimitetaan yhdellä lauteella, jolle mahtuu 2-3 henkilöä. Saunan kiukaana toimii tehokas, 7,4 kW:n puulämmitteinen kiuas. 

Teltta on kooltaan 200 cm leveä ja 130 cm syvä. Harjakokorkeus on 196  cm ja reunoilta korkeus on 136 cm.

Vuokraukseen sisältyy, saunan varustus

Telttasauna pystytetään asiakkaalle valmiiksi ja sauna on saunomisvalmiina asiakkaan tilaamalla taukopaikalla tilattuna ajankohtana.

Vuokraukseen sisältyy ihmiselle ja luonnolle turvalliset, sataprosenttisesti biohajoavat ja luonnonkosmetiikkastandardin hyväksymiä raaka-aineita sisältävät suihkugeeli ja shampoo, jotka toimitetaan pumppupulloissa. 

Telttasauna koostuu kankaasta, suojakatteesta, rungosta, kiukaasta ja yhdestä lauteesta. Lisäksi telttasaunamateriaaliin kuuluvat:

  • kauha ja vesikiulu
  • pesuvati a´15l
  • kertakäyttöiset laudeliinat.

Lisäpalvelut

Maksullisina lisäpalveluina telttasaunaan voi tilta kuuumavesisäiliön ja lisälauteen

Varauskodat ja niiden rannat, uiminen ja peseytyminen

Telttasaunapalvelun voi tilata seuraaville varauskodille:

  • Karhulahti
  • Lojukoski
  • Määkijä ja
  • Mustavuori.

Varauskotien rantojen kuvauksia (ml. laituri) voi katsoa kyseisen kodan kohdasta ominaisuudet. Mustavuoren ja Karhulahden kodilta matka järven rantaan on hivenen pidempi mutta Määkijällä ja Lojukoskella sauna pystytetään rannan läheisyyteen. Asiakkaiden tulee omassa toiminnassaan huomioida mahdollisimman pieni kuormittavuus järvelle erityisesti peseytymisen osalta.  

Uiminen on asiakkaan omalla vastuulla. 

Saunojien on erityisesti huomioitava, että peseydyttäessä tulee estää pesuaineen pääseminen vesistöön. Suositeltavaa on peseytyä järvivedellä. Jos peseytymiseen on tarve käyttää pesuaineita, tulisi käyttää mietoja ympäristömerkillä merkittyjä tuotteita esimerkiksi saunan yhteydessä olevia pesuaineita. 

Varaaminen ja käyttö

Sauna on asiakkaan käytössä tilatusta ajanhetkestä alkaen valinnan mukaisesti joko 2, 3 tai 4 tuntia. Varatun ajan päättyessä saunan ja sen välittömän läheisyyden tulee olla käytettävissä purkamistoimenpiteitä varten. 

Asiakas ilmoittaa vastaamalla varausvahvistusviestissä ilmoitettuun sähköpostiin mille Repoveden kansallispuiston taukopaikalle telttasauna toimitetaan.

Ehdot

Tutustu ehtoihin ennen varausta! Ehdot

  • "Puu ei liiku, ei havu, nuosee saunasta savu" Eino Leino