Siirry sisältöön

Telttasaunapalvelu taukopaikoille

Alkaen 290,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Y-tunnus: 2959323-3 Kauppiaan ehdot

Telttasaunapalvelu on tarkoitettu varattavaksi Repoveden kansallispuiston taukopaikkojen yhteyteen. RetkiPäivän päätteeksi voit saunoa erämaisissa tunnelmissa kirkasvetisten vesien äärellä samalla erinomaisen hapekkaista ja kosteista löylyistä nauttien keskellä luonnon rauhaa sekä äänimailmaa.

Telttasaunasta

Telttasaunassa mahtuu saunomaan samanaikaisesti korkeintaan 6 - 8 henkilöä riippuen henkilöiden koosta. Sauna toimitetaan yhdellä lauteella, jolle mahtuu 2-3 henkilöä. Saunan kiukaana toimii tehokas, 7,4 kW:n puulämmitteinen kiuas. 

Teltta on kooltaan 200 cm leveä ja 130 cm syvä. Harjakokorkeus on 196  cm ja reunoilta korkeus on 136 cm.

Vuokraukseen sisältyy, saunan varustus

Telttasauna pystytetään asiakkaalle valmiiksi ja sauna on saunomisvalmiina asiakkaan tilaamalla taukopaikalla tilattuna ajankohtana.

Vuokraukseen sisältyy ihmiselle ja luonnolle turvalliset, sataprosenttisesti biohajoavat ja luonnonkosmetiikkastandardin hyväksymiä raaka-aineita sisältävät suihkugeeli ja shampoo, jotka toimitetaan pumppupulloissa. 

Telttasauna koostuu kankaasta, suojakatteesta, rungosta, kiukaasta ja yhdestä lauteesta. Lisäksi telttasaunamateriaaliin kuuluvat:

  • kauha ja vesikiulu
  • pesuvati a´15l
  • kertakäyttöiset laudeliinat.

Lisäpalvelut

Maksullisina lisäpalveluina telttasaunaan voi tilta kuuumavesisäiliön ja lisälauteen

Taukopaikat ja niiden rannat, uiminen ja peseytyminen

Telttasaunapalvelun voi tilata seuraaville taukopaikoille:

  • Karhulahti,
  • Sukeltajaniemi,
  • Lojukoski,
  • Kuutinkanava (Kuutinlahti ja Tervajärvi),
  • Kapiavesi ja
  • Talas.

Kaikilta edellä mainituilta taukopaikoilta saunasta pääseen suhteellisen vaivattomasti uimaan. Kaikilla paikoilla ei ole laituria uimaan menemistä varten. Asiakkaiden tulee omassa toiminnassaan huomioida mahdollisimman pieni kuormittavuus järvelle erityisesti peseytymisen osalta ja huomioida muut taukopaikalla olevat retkeilijät.  

Uiminen on asiakkaan omalla vastuulla. 

Saunojien on erityisesti huomioitava, että peseydyttäessä tulee estää pesuaineen pääseminen vesistöön. Suositeltavaa on peseytyä järvivedellä. Jos peseytymiseen on tarve käyttää pesuaineita, tulisi käyttää mietoja ympäristömerkillä merkittyjä tuotteita esimerkiksi saunan yhteydessä olevia pesuaineita. 

Telttasaunapalvelua ei ole mahdollista tilata touko-heinäkuussa kummallekaan Olhavan taukopaikalle kaakkureiden pesintärauhan takaamiseksi.

Varaaminen ja käyttö

Sauna on asiakkaan käytössä tilatusta ajanhetkestä alkaen valinnan mukaisesti joko 2, 3 tai 4 tuntia. Varatun ajan päättyessä saunan ja sen välittömän läheisyyden tulee olla käytettävissä purkamistoimenpiteitä varten. 

Asiakas ilmoittaa vastaamalla varausvahvistusviestissä ilmoitettuun sähköpostiin mille Repoveden kansallispuiston taukopaikalle telttasauna toimitetaan.

Ehdot

Tutustu ehtoihin ennen varausta! Ehdot