Siirry sisältöön

Tolosen talo

80,00 € / vrk

Tolosen talo sijaitsee Saarijärven sisääntulon läheisyydessä, noin sadan metrin päässä puomilta. Se on rakennettu vuonna 2005 Metsähallituksen huoltotoiminnan tukikohdaksi. Talon yläkerta on majoittujien käytössä. Majoitustila on hyvin varusteltu ja puiston ainoa täysin sähköistetty kohde. Tolosen talon yläkerta on oivallinen esim. valokuvaajille, tutkijoille ja muille, joilla on tarve ladata akkuja.

HUOM! Varataksesi tuvan marras-joulukuulle 2022 tai vuodelle 2023, siirry tupasivulle osoitteessa: luontoon.fi/tolosentalovuokratupa

Talon tyyppi ja piha

Tolosen talon yläkerrassa on hyvin varusteltu ja täysin sähköistetty 30 m2 kahden huoneen huoneisto. Keittiö-makuuhuoneessa on sähkölämmitys ja se toimii majoitustilana myös talviaikaan. Huoneessa on majoitustilaa 2-3 henkilölle (parisänky ja perussänky). Toinen huone on käytössä vain kesäisin (ei lämmitystä). Huoneessa on sängyt neljälle henkilölle ja lisäksi yksi avattava vuode. Piha-alue on Metsähallituksen huoltotoiminnan käytössä. Sisäänkäynti huoneistoon on talon oikean sivun takanurkalta kierreportaita pitkin ylös.

Sijainti

Tolosen talo sijaitsee Saarijärven sisääntulon välittömässä läheisyydessä, kansallispuiston pohjoisosassa Kaakkurinkierroksen varrella. Tolosen talolle ei ole kulkuoikeutta maitse moottoriajoneuvolla.

Varustelu

 • Sähkövalaistus ja -lämmitys

 • Jääkaappi, jossa pieni pakastin

 • Sähköliesi ja uuni

 • Mikro

 • Kahvinkeitin

 • Vedenkeitin

 • Astiat ja ruokailuvälineet kuudelle henkilölle

 • Kattilat ja paistinpannu

 • Juomavesikanisteri 

 • Puhdas- ja likavesiämpäri

 • Imuri ja lattiamoppi, talousliinoja

 • Ruokapöytä ja neljä tuolia

 • Parisänky ja perussänky keittiö-makuuhuoneessa

 • Neljä perussänkyä + yksi avattava sänky toisessa makuuhuoneessa (kesäaikainen käyttö)

 • Umpisäiliökäymälä (ei-kompostoiva) sisääntulon puomin lähellä (wc-paperia kannattaa ottaa mukaan)

 • Kaivo talon pihalla

Huom! Liinavaatteet eivät kuulu palveluvarustukseen.

Yläkerran varaaminen ja käyttö

Tolosen talon yläkerta on varattavissa ympäri vuoden. Kohteen voi varata vain online-järjestelmästä, ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. Mikäli haluat varata useita kohteita, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sen jälkeen. 

Tolosen talon yläkerta on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 10:een. Vuokralainen saa mennä yläkertaan vasta silloin, kun varausaika alkaa.

Peseytyminen ja sauna

Tolosen talolla ei ole juoksevaa vettä eikä peseytymismahdollisuutta. Yrittäjältä voi kuitenkin tilata telttasaunapalvelun (katso Palvelut ja kartat -kohta)

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimesta lähetetään varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat avainkaapissa oven vieressä talon seinällä. Ohjeet käyttöön ja ongelmatilanteissa toimimiseen ovat avainkaapin vieressä. Vuokraajalle lähetetään varatun kohteen avainkaappiin kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon muutama tunti ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa heti vuokra-ajan päätyttyä samaan avainkaappiin, josta se otettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Yläkerta tulee olla huolellisesti siivottu käytön jälkeen niin, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää majoittua.

Repoveden kansallispuistossa noudatetaan roskatonta retkeilyä, joten syntyvät jätteet on vietävä pois talolta. Asuntoon ei saa jättää mitään ruoka-aineita. Käytössä oleviin umpisäiliökäymälöihin ei saa laittaa biojätettä.

Lue lisää roskattoman retkeilyn periaatteista ja retken suunnitteluvinkeistä: https://www.luontoon.fi/roskatonretkeily

Lemmikkieläimet 

Tolosen talon sisätiloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Kansallispuiston alueella lemmikkieläimet on aina pidettävä kytkettyinä kiinni.

Huomioitavaa

Tupakointi on kielletty.

Matkapuhelinten kuuluvuudessa on katvealueita. Tarkista matkapuhelimesi kuuluvuus omalta operaattoriltasi. Jos puhelimesi ei kuulu, hakeutuminen muuta maastoa korkeammalle avoimelle paikalla ja/tai puhelimen SIM-kortian poistaminen hätäpuhelun ajaksi voi auttaa asiaan. Matkapuhelimien kuuluvuus

Ehdot

Muista tutustua ehtoihin ennen varaustasi