Siirry sisältöön

Telttasaunavuokraus Valkjärven varausleirialueelle (14-18 hlöä)

Alkaen 365,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Y-tunnus: 2959323-3 Kauppiaan ehdot

Iso telttasauna on tarkoitettu varattavaksi Repoveden kansallispuiston Valkjärven varausleirialueen yhteyteen. Telttasaunaan mahtuu turvallisesti samanaikaisesti saunomaan 14 - 18 henkilöä. Leirien tai tapahtumien huipennukseksi voitte saunoa isommassakin porukassa kirkasvetisen ja erämaisen Valkjärven rannalla samalla kuumista, hapekkaista ja kosteista löylyistä sekä luonnon rauhasta nauttien.

Telttasauna mahdollistaa erilaisten, erikokoisten ja suurienkin ryhmien samanaikaisen saunomisen. Voit valita ryhmällällesin soveltuvimman käyttövaihtoehdon. Saunaan mahtuu samanaikaisesti korkeintaan 14-18 henkilöä ja kun osa saunojista vilvottelee tai ui, voi saunojien määrä samanaikaisesti olla suurempikin. Sauna soveltuu erinomaisesti yli 20:n hengen tapahtumien saunaksi.

Telttasaunan käyttövaihtoehdot

Telttasauna on modulaarinen, joka mahdollistaa neljä erilaista käyttövaihtoehtoa asiakkaan tilauksen mukaan. Käyttövaihtoehdot on esitelty alla.

Iso sauna

Käyttövaihtoehdossa "iso sauna" telttasauna on yhtenäistä saunatilaa, ja kaksi kiuasta tuottaa saunojille lämpöä. Saunaan mahtuu saunojien koosta riippuen saunomaan samanaikaisesti turvallisesti 14 - 18 henkilöä. 

Kaksi saunaa

Vaihtoehdossa "kaksi saunaa" telttasaunassa on kaksi erillistä saunaa, jolloin tila on jaettu väliseinällä siten, että saunan koosta 2/3 muodostaa saunatilan n. 10 hengelle ja 1/3 muodostaa telttasaunan toiseen päähän saunatilan kuudelle henkilölle. Isommassa saunassa löylyä tuottaa kaksi kiuasta ja pienemmässä saunassa yksi kiuas. Tämä vaihtoehto on erityisesti tarkoituksenmukainen silloin kun eri sukupuolta olevat haluavat saunoa samanaikaisesti mutta eivät samassa tilassa.

Sauna pukeutumis- ja pesutilalla

Tässä käytössä tila jaetaan kolmeen samankokoiseen tilaan, jossa saunan toinen pääty toimii pukeutumistilana, keskellä on erillinen peseytymistila ja toisessa päädyssä on sauna, jossa mahtuu turvallisesti saunomaan noin 4 - 5 henkilöä, ja yksi kiuas tuottaa löylyä saunojille.. Kulkeminen pukeutumistilasta saunaan on mahdollista peseytymistilan läpi. Tämä vaihtoehto on sovelias etenkin myöhään syksyllä tai aikaisin keväällä. Tässä vaihtoehdossa saunan lisäksi peseytymistila on kiukaalla lämmitetty.

Sauna pukeutumistilalla

Sauna pukeutumistilalla -käyttövaihtoehdossa 2/3 telttasauna muodostaa saunantilan ja 1/3 pukeutustilan. Näin saunaan mahtuu 7 - 9 henkilöä ja saunojille löylyjä tuottaa kaksi kiuasta. Saunaan voi kulkea suoraan pukeutumistilasta, joka on telttasaunan toisessa päädyssä. Myös tämä vaihtoehto on sovelias etenkin myöhään syksyllä tai aikaisin keväällä.

Telttasaunasta

Teltta on kooltaan 2m leveä ja 4m pitkä. Harjakorkeutta teltan keskellä on 196 cm ja reunoilla 136 cm. Saunassa käytetään käyttövaihtoehdosta riippuen 1 - 3 puulämmitteistä ja teholtaan 7,4 kW:n kiuasta. Kuumavesisäiliö(t) (11l) tuottaa saunojille lämmintä vettä. Telttasauna on pystytetty hiotusta laudasta rakennetulle tukevalle terassille.  

Ulkolämpötila huomioiden sauna ns. peruskäytössä on saunomisvalmis kesällä noin 40 – 50 minuutissa lämmityksen aloittamisesta ja aikaisin keväällä tai myöhemmin syksyllä noin 50 - 60 minuutissa. Samassa ajassa lämpiää myös vesi kuumavesisäiliössä.

Vuokaushinnat

  • yhden vuorokauden hinta 365€

  • kahden vuorokauden hinta yhteensä on 450€

  • kolmen vuorokauden hinta yhteensä on 530€

  • pidempien varauksien hinnat tarkemmin on nähtävillä määrittämällä kalenteriin alkamis- ja päättymispäivä

Vuokraukseen sisältyy, saunan varustus

Telttasauna pystytetään asiakkaalle valmiiksi ja asiakkaan ei tarvitse purkaa saunaa. Telttasaunan kiukaiden kuumavesisäiliöt on valmiiksi täytetty ja kiukaissa on sisällä sytytyspuut.

Vuokraukseen sisältyy ihmiselle ja luonnolle turvalliset, sataprosenttisesti biohajoavat ja luonnonkosmetiikkastandardin hyväksymiä raaka-aineita sisältävät suihkugeeli ja shampoo, jotka toimitetaan pumppupulloissa. 

Telttasaunamateriaaliin kuuluu:

  • kaksi kauhaa ja kaksi vesikiulua

  • kaksi - neljä vesisaavia a´30l (riippuen käyttövaihtoehdosta)

  • kaksi pesuvatia a´15l

  • kertakäyttöiset laudeliinat

Asiakas saa linkin saunan turvallisuus- ja käyttöohjeeseen maksusuorituksen jälkeen.

Valkjärvi, uiminen, ranta ja peseytyminen

Valkjärvi on Repoveden kansallispuiston kirkasvetisin järvi, jossa näkösyvyys on ollut parhaimmillaan 4,5 metriä. Asiakkaiden tulee omassa toiminnassaan huomioida mahdollisimman pieni kuormittavuus järvelle erityisesti peseytymisen osalta.  

Sauna sijaitsee varausleirialueen pihassa ja rantaan on matkaa n. 40 metriä (paikan on määrittänyt Metsähallitus). Rannassa on laituri, jossa ei ole portaita veteen. Ranta on kovapohjainen mutta osittain humuspitoinen. Laiturin päästä pääsee pudottautumaan uimaan ja laiturin päässä on jo uimiseen hyvin vettä. Uiminen on asiakkaan omalla vastuulla. 

Valkjärvellä on erityisesti huomioitava, että peseydyttäessä tulee estää pesuaineen pääseminen vesistöön. Suositeltavaa on peseytyä järvivedellä. Jos peseytymiseen on tarve käyttää pesuaineita, tulisi käyttää mietoja ympäristömerkillä merkittyjä tuotteita esimerkiksi saunan yhteydessä olevia pesuaineita. Peseytymistä varten on varattu vesiastioita saunan yhteyteen. 

Varaaminenen ja käyttö

Sauna on asiakkaan käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 10:een. Asiakas saa aloittaa saunan käytön vasta varausajan alkaessa. Saunan kiukaiden tulee olla lämpötilaltaan sellaiset, että niitä voi käsitellä purkamisen yhteydessä.

Käyttäjän huoltotoimenpiteet

Asiakas vastaa ennen vuokrauksen päättymistä telttasaunan käyttäjän huoltotoimenpiteistä, joihin kuuluu vesiastioiden tyhjennys ml. kuumavesisäiliö, kertakäyttöisten laudeliinojen poistaminen saunasta ja telttasaunan ovien sulkeminen sekä telttasaunan kiinnitysnarujen tarkastaminen ja kiristäminen.

Huomioitavaa

Tutustu maksusuorituksen jälkeen sähköpostissa saamaasi (linkki) turvallisuus- ja käyttöohjeeseen ennen saunan käyttöä.

Valkjärven kaivovettä ei tule käyttää kuumavesisäiliöiden veden lähteenä koska vedessä oleva rauta- ja mangaanipitoisuus muodostaa lämmitetyn veden pintaan voimakkaan ruskean vaahdon jota ei ole miellyttävää käyttää peseytymiseen. Ohessa rauta- ja mangaani kiinnittyy kuumavesisäiliöiden pintaan. 

Ehdot

Tutustu ehtoihin ennen varausta! Ehdot