Go to content

Savotta Paljakka -ahkio

From €10.00 / 4 h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Company id: 2959323-3 Merchant terms

Savotta paljakka soveltuu niin hiihto- kuin lumikenkävaelluksillekin. Paljakassa vetoaisat ovat ristikkäiset, jolloin ahkio liikkuu vaivattomasti ja seuraa kivasti myös kaarettaessakin.

 • ahkion vetovyössä on hahlot, joihin aisat on helppo ja nopea kiinnittää. Vetovyö on säädettävissä.
 • ahkiossa on kiinteä peite
 • ahkio on erinomaisessa kunnossa, ulkopinnassa hieman naarmuja
 • väri sini-valkoinen
 • ahkioon on mahdollisuus varata lasten selkätuki-istuinalusta (maksuton mutta istuin on varattava).

Tekniset tiedot

 • ulkomitat; pituus 142 cm, leveys 44 cm ja korkeus 13 cm
 • sisämitat; pituus 140 cm, leveys 40 cm ja korkeus 7 cm
 • Paino 7,0 kg
 • aisojen materiaali on alumiini
 • ahkion materiaali on maalattua laskuitua ja kangas on PUR-polyesteriä. Reunat on vahvistettu alumiiniilä ja jalakset polyeteenia.

Vuokra-aika ja vuokravälineen palautus

Ahkion voi vuokrata tunti- tai vuorokausiperusteisesti. Tuntiperusteisen vuokrauksen kesto voi olla 4, 8 tai 12 tuntia. Vuokrauksen voi varata alkamaan klo 09.00, 13.00 tai 17.00. Vuokrauksen voi tehdä vielä edellä mainittujen alkamisaikojen jälkeen mutta korkeintaan kuitenkin 2 tuntia edellä mainittujen alkamisajankohtien jälkeen eli esim. klo 09.00 alkaneen vuokrauksen voi tehdä vielä klo 11.50. Päättymisaika on kuitenkin aina asiakkaan valitseman keston mukainen ja eikä myöhäisempi vuokrauksen aloittaminen jatka vuokrausta vastaavan tuntimäärän mukaisesti.

Vuorokausiperusteinen vuokraus voi olla kestoltaan 1 - 4 vrk:tta. Vuokraus alkaa klo 13.00 ja päättyy vuokrauksen mukaisesti asiakkaan tilaamana vuorokautena klo 13.00. Myös vuorokausiperusteisen vuokrauksen voi tehdä klo 13.00 jälkeen mutta korkeintaan 2 tuntia normaalin vuorokausiperusteisen vuokrauksen alkamisen jälkeen eli vuokrauksen voi tehdä vielä esim. 14.50. Päättymisaika on kuitenkin aina klo 13.00. Vuokrausta ei saa aloittaa ennen em. aikoja ja välineet tulee olla palautettu päättymisaikaan mennessä. Myöhästymisestä peritään kyseisen vuokrauksen hinta kaksinkertaisena.

Tervajärven välinevuokraamo, kuinka vuokraamo toimii, kuinka ovi aukeaa

Vuokraamo sijaitsee Repoveden kansallispuistossa Tervajärven sisääntulossa osoitteenssa Kivisilmäntie 720 Kouvola aivan parkkipaikan ja rannan läheisyydessä olevan esteettömän käymälärakennuksen vieressä. Lisätietoja vuokraamosta https://eranen.johku.com/fi_FI/tervajarven-valinevuokraamo

Vuokraamon toiminta perustuu vahvaan luottamukseen kauppiaan ja asikkaiden välillä. Vuokraa ja maksa vuokravälineet verkkokaupassa. Maksamisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja matkapuhelinnumeroon PIN -koodin vuokraamon oven oikealla puolella olevaan elektroniseen avainsäilöön (Igloohome). PIN -koodi lähetetään asiakkaalle n. 60 min ennen vuokrauksen alkua.

Toimi vuokraamon ovella näin:

 1. Kosketa avainsäilön keskellä olevaa lukon kuvaa, säilö vastaa yhdellä piippauksella
 2. Näppäile saamasi PIN -koodi ja paina lopuksi avainsäilön keskellä olevaan lukon kuvaa
 3. Säilö surahtaa, päästää kolmiäänisen piippauksen ja vihreä valo vilahtaa säilön keskellä
 4. Tartu säilön vasemmalta ja oikealta puolella etusormi - peukalo -otteella ja avaa säilön kansi

Avaa varaston ovi. Retkeilyvarusteet sijaitsevat melontaliivien alla olevassa varustekaapissa. Varustekaapin avain on vuokraamon sisäänkäynnin vasemmalla puolella seinällä ja koodi varustekaapin avainsäilöön lähetetään tuoteviestissä maksamisen jälkeen asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon ja sähköpostiin.

Nouda vuokraamasi retkeiilyvarusteet varustekaapista, sulje varustekaapin ovet ja jätä varustekaapin avain sille varattuun avainsäilöön. Sulje varaston ovi ja jätä avain avainsäilöön sekä sulje säilön kansi, jolloin lukko surahtaa, piippaa kerran pitkään ja samalla vihreä valo palaa hetken säilön keskellä.

Jätä vuokraamon (ja vuokratessasi muita retkeilytarvikkeita myös varustekaapin) avain avainsäilöihin ennen retkelle lähtöäsi. Näin myös muut vuokraajat voivat käyttää vuokraamon tuotteita. Varmista vielä ennen retken alkua, että jätit avaimet avainsäilöihin!

Varaston ovessa on QR -koodi, joka ohjaa tälle sivustolle ja opastaa mm. avainsäilön avaamisessa.

Ehdot

Tutustu ehtoihin ennen vuokrausta! Ehdot