Go to content

Hilleberg lumi/hiekkakiilasarja

15,00 € / d

Merchant

Eränen info.eranen@gmail.com +358405213821 Company id: 2959323-3 Merchant terms

Lumi/hiekka kiilat on tarkoitettu käytettäväksi telttanarujen tai teltan kiinnityspisteiden kiinnitämiseen paksuun lumeen tai pehmeään hiekkaan. Vahvasta mutta erittäin kevyestä alumiinista valmistettuja kiiloja voi käyttää niin teltan kuin tarppikankaankin kiinnittämiseen perinteisellä tavalla pystyasennossa tai ns."deadman -tyyppisesti" poikittain.

 • Kiilat on tarkoitettu käytettäväksi teltan tai tarppikankaan kiinnittämiseen paksuun lumeen tai pehmeään hiekkaan
 • Kiilojen ominaisuuksien hyödyntäminen edellyttää oikeanlaista käyttöä ja käsittelyä
 • Kiilat ovat omassa pussissaan
 • Kiilasarjaan kuuluu kuusi (6) kiilaa
 • Kiilat ovat erinomaisessa kunnossa.

Tekniset tiedot

 • Kiilan pituus on 31 cm
 • Kiilan leveys on 3 cm
 • Hillebergin kiiloissa on naru, jonka päässä on kiinnityslenkki.
 • Paino 50 g/kpl

Vuokra-aika ja vuokravälineen palautus

Vuokraus alkaa noutopäivänä klo 10.30 ja päättyy palautuspäivänä klo 10. Vuokrauksen voi tehdä vielä alkamisajan jälkeen mutta  kuitenkin korkeintaan 8 tuntia vakioidun alkamisajan jälkeen eli vuokrauksen voi tehdä vielä esim. klo 18.20. Päättymisaika on kuitenkin aina klo 10.00. Vuokravälineen tulee olla palautettu noutopaikkaan ennen vuokrausjajan päättymistä. Myöhästymisestä peritään seuraavan vuorokauden vuokra.

Tervajärven välinevuokraamo, kuinka vuokraamo toimii, kuinka ovi aukeeaa

Vuokraamo sijaitsee Repoveden kansallispuistossa Tervajärven sisääntulossa osoitteenssa Kivisilmäntie 720 Kouvola aivan parkkipaikan ja rannan läheisyydessä olevan esteettömän käymälärakennuksen vieressä. Lisätietoja vuokraamosta https://eranen.johku.com/fi_FI/tervajarven-valinevuokraamo

Vuokraamon toiminta perustuu vahvaan luottamukseen kauppiaan ja asikkaiden välillä. Vuokraa ja maksa vuokravälineet verkkokaupassa. Maksamisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja matkapuhelinnumeroon PIN -koodin vuokraamon oven oikealla puolella olevaan elektroniseen avainsäilöön (Igloohome). PIN -koodi lähetetään asiakkaalle n. 60 min ennen vuokrauksen alkua.

Toimi vuokraamon ovella näin:

 1. Kosketa avainsäilön keskellä olevaa lukon kuvaa, säilö vastaa yhdellä piippauksella
 2. Näppäile saamasi PIN -koodi ja paina lopuksi avainsäilön keskellä olevaan lukon kuvaa
 3. Säilö surahtaa, päästää kolmiäänisen piippauksen ja vihreä valo vilahtaa säilön keskellä
 4. Tartu säilön vasemmalta ja oikealta puolella etusormi - peukalo -otteella ja avaa säilön kansi

Avaa varaston ovi. Retkeilyvarusteet sijaitsevat melontaliivien alla olevassa varustekaapissa. Varustekaapin avain on vuokraamon sisäänkäynnin vasemmalla puolella seinällä ja koodi varustekaapin avainsäilöön lähetetään tuoteviestissä maksamisen jälkeen asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon ja sähköpostiin.

Nouda vuokraamasi retkeiilyvarusteet varustekaapista, sulje varustekaapin ovet ja jätä varustekaapin avain sille varattuun avainsäilöön. Sulje varaston ovi ja jätä avain avainsäilöön sekä sulje säilön kansi, jolloin lukko surahtaa, piippaa kerran pitkään ja samalla vihreä valo palaa hetken säilön keskellä.

Jätä vuokraamon (ja vuokratessasi muita retkeilytarvikkeita myös varustekaapin) avain avainsäilöihin ennen retkelle lähtöäsi. Näin myös muut vuokraajat voivat käyttää vuokraamon tuotteita. Varmista vielä ennen retken alkua, että jätit avaimet avainsäilöihin!

Varaston ovessa on QR -koodi, joka ohjaa tälle sivustolle ja opastaa mm. avainsäilön avaamisessa.

Ehdot

Tutustu ehtoihin ennen vuokrausta! Ehdot